Catering

Catering, Slagelse, Næstved

Catering til alle slags formål

Hos Go’Appetit tilbyder vi catering til alle formål. Det kan være alt lige fra bryllupper, koncerter eller festmiddage. Vi har 2 butikker i henholdvis Slagelse og Næstved, og er glade for at kunne præsentere en service der består i, at bringe vores mad ud af huset. Vi har i gennem 9 år leveret sund og økologisk mad til firmaers frokostordninger, såvel som skolemadpakker i lokalområdet.

Vi anvender udelukkende råvarer af høj kvalitet, og tilbyder som virksomhed et tæt samarbejde med dig, så at det endelige smagsoplevelse altid lever til dine ønsker og forventninger.

Kontakt os og hør mere om vores catering

Vi er for tiden i gang med at udvide vort sortiment og udvalg, så at vores kunder kan nyde godt af endnu flere retter.Vi er stolte over at være i madbranchen og er endda blevet belønnet med flere Danmarkspriser, her i blandt “Den Bedste Sandwich”.

Uanset omfang eller karakter af din bestilling, kan vi sikre dig at maden er af højeste kvalitet og at du som kunde kan følge forløbet tæt. Med kerneværdier som høj kvalitet, økologiske råvarer, god service og en tæt kontakt, er vi den rette samarbejdspartner for dig.

Du kan kontakte os igennem vores kontaktside – vi ser frem til at høre fra dig.

 

Husk, vi leverer også mad ud af huset eller diner transportable.