Diner transportable

Diner transportable, Slagelse, Næstved

Diner transportable i højeste kvalitet

Vi er på nuværende tidspunkt, i færd med at udvide vort sortiment og i forbindelse med det, kan vi med stolthed præsentere, at vi nu også tilbyder diner transportable. Hos Go´Appetit laver vi mader af hjertet og anvender kun økologiske råvarer af fineste kvalitet. Vi har 2 salat og sandwich cafeer liggende i både Slagelse og Næstved.

Vores sandwicher er blevet kendt landet over og har blandt andet vundet Danmarks priser for henholdvis “Den Bedste Sandwich” og “mest innovative sandwich”. I gennem flere år har vi leveret sunde madpakker til skoler i lokalområdet, såvel som mad til frokostordninger i diverse firmaer.

Diner transportable til branchens bedste priser

Vi tilbyder mad i alle slags omfang. Om det er til firmaets frokostordning, festmiddage eller større selskaber, kan vi i tæt samarbejde udvikle den bedste og mest gunstige løsning for dig. Vi tilbyder et højt serviceniveau, fleksibilitet, økologiske råvarer og et tæt samarbejde.

Hvis dette er noget du ønsker, er vi den samarbejdspartner som du har ledt efter. Med mere end 9 års erfaring i branchen og tilfredse kunder over hele landet, er du sikret at dine ønsker bliver opfyldt. Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om hvem vi er, og hvad vi kan gøre for dig.

Du kan kontakte os igennem vores kontaktside – vi ser frem til at høre fra dig.

 

Husk, vi leverer også mad ud af huset eller catering.